Thema Telif Haklari

Begonnen von pragmamx_master, 09 August 2008, 12:37:38

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

pragmamx_master

Merhaba,

Daha once PragmaMx Team tarafindan çizilmis bir tane themayi yeniden duzenledim, yani renkleri eskisine hiç benzemiyor sanki yeni bir themaymis gibi gozukuyor cunku hersey yeniden ledim ve yeni grafikler cizdim.

Acaba ana sayfaya :

1- "Theme by DzinerStudio for pragmaMx by Diabolo [)-(] " koymak zorundamiyim yoksa kaldirabilirmiyim ?
2- eger ana sayfada birakirsam; boyle yapabilirmiyim ? "Theme by DzinerStudio for pragmaMx by Diabolo [)-(]  re designed by PragmaMxMaster"
3- Eger ana sayfada o yaziyi kadirirsam ve yerine pragmamx.org'un linki versem olabilir mi ?

Bildigim kadariyla PragmaMx sistemi GNU lisansli, themalarda buna dayaniyor galiba ancak emin degilim.

Bu konuda detayli bir aciklama yapabirimisiniz ?
salut & selam :)

ozeraksu

Öncelikle copyright satırı dediğimiz şey yazılımın telif hakları bildirimidir ve bağlayıcı olan GPL metnidir.

The GNU General Public License - GNU Project - Free Software ...

Sorularına gelince:
1.Bu senin insiyatifine kalmiş birşey silebilirsin ama verilmiş bir emek var kalması herhangi bir sorun teşkil etmemeli.Üretenin imzasıdır bir şekilde link verebilirsin.
2.Tema yapimcisindan izin almalısın?
3.Tema tasarimi Diabolo'ya ait PragmaMx.org tarafından üretilmedi diabolo pragmamx.fr sitesinin kurucusu ve yöneticisidir.Bunu yapman dogru olmaz kendi sitesini örnek gösterebilirsin.

PragmaMx i desteklemek istiyorsan linkteki logoların kodunu kopyalayarak sitende yayinlayabilirsin.

http://www.pragmamx.org/Sitebanner.html

Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

pragmamx_master

salut & selam :)