[Çözüldü] Avatar upload dan sonra fatal error

Begonnen von yorum, 17 Juli 2008, 02:37:45

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

yorum

Lütfen yardim arkadaslar, ben mxboard kullaniyordum, ve pragmamx 1.10, sisteme avatar upload modülü yüklemek istedim ve ftp upload ettikden sonra, sayfaya bir daha giris yapamiyorum,

Fatal error: Call to undefined function mxvaluetostring() in /home/caglayan/public_html/blocks/block-Who_is_Online.php on line 143

bu hatayi veriyor hic bir sekilde baglanamiyorum,  insallah hallederim zaten sayfamiz yeni düzelmeye baslamisdi.

adres lazimsa burasi. www.caglayankasabasi.com

yorum

ve 143 de de bu  var

. "\n<tr>\n<td>" . _BWOTOTALMEMBERS . "</td>\n<td align=\"right\">\n<b>" . mxValueToString($totalmembers, 0) . "</b></td>\n</tr>\n"

ozeraksu

Merhaba

Bul:

. "\n<tr>\n<td>" . _BWOTOTALMEMBERS . "</td>\n<td align=\"right\">\n<b>" . mxValueToString($totalmembers, 0) . "</b></td>\n</tr>\n"

Degiştir:

<td class=\"boxcontent\">" . _BWOTOTALMEMBERS . "</td>\n<td align=\"right\" class=\"boxcontent\">\n<b>$totalmembers = $totalmembers+212
</b></td>\n</tr>\n"
. "\n<tr>\n<td class=\"boxcontent\">

Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

yorum

navruz

Merhaba
Aldığınız hata Avatar modülünden kaynaklanmıyor gibi gözüküyor. Dosyaları doğru bir şekilde sunucuya attığınıza eminmisiniz ?
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

yorum

sayfamiz sorunsuz sekilde isliyordu, ben avatar yükledikden sonra normal user den admin bölümüne kayit icin basdim ve bu yanlislik geldi. sonradan msqldumper ile backup yaptim.  sayfa acilmiyor simdi bazende sunucuya ulasilmiyor,  ftp ile bütün dosyalari alsam baska bir sunucuya yükleye bilirmiyim ?

yorum

simdiki gelen fehler:

Parse error: syntax error, unexpected T_CLASS in /home/caglayan/public_html/blocks/block-Who_is_Online.php on line 143

Sitki

Merhaba :)

öncelikle /html/blocks/block-Who_is_Online.php bloğunu sil. Ayrıca /html/config.php dosyasındaki veritabanı ve sistem konfigürasyon bilgilerinin doğruluğundan emin ol. Ardından yine config.php dosyasında debug modüsünü aktifleştir, ki başka hata bildirilerine ulaşmak için.

$mxConf['mxDebugService']    = '1';
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

yorum

cevablariniz ve ilginiz icin cok tesekürler ama dediginiz sekilde yaptim yine olmuyor, html dosyasini yeni sunucuya attim ve orda block_whois online olunca acilmiyor, ama onu silince calisiyor.. normal user olarak girdim, ama logout yapinca sorun cikiyor

logout yapinca:

Fatal error: Call to undefined function mxRedirect() in /var/www/web33/html/modules/Your_Account/loginout.php on line 160

admin logout yapinca:

Fatal error: Call to undefined function mxRedirect() in /var/www/web33/html/admin.php on line 542

simdi en azindan calisiyor ama eski yerinde hic calismiyor,

ne yapacagimi sasirdim, isterseniz sizi bir admin yapayim ve bir bakin..

navruz

Zitat von: yorum am 19 Juli 2008, 00:00:06
ne yapacagimi sasirdim, isterseniz sizi bir admin yapayim ve bir bakin..
Admin ve ftp bilgilerini gönderin, göz atalım.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

yorum

ellerine saglik cok tesekürler,

benim problem sunucudanmis arkadaslar.

bu solved iconunu göremiyorum

yorum