[Çözüldü] Admin Paneli'ne giremiyorum

Begonnen von Munisun, 31 Mai 2008, 12:17:26

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Munisun

Merhaba,

Dün aksamdan beri sorun yasiyorum. Admin Paneline giremiyorum. 5 kez login yaptiktan sonra girebiliyorum. Admin Paneli acildiktan sonra, Ayarlar Bölümüne tikladigimda, Admin Panelinden atiliyorum. Tekrar login yapiyorum yine giremiyorum. 5 inci login'den sonra ancak Ayalar Bölümüne girebiliyorum. Ayarlar Bölümünde degi$iklik yapiyorum ve onayladigimda yine Admin Panelinden atiliyorum. tekrar 5 kez login yaptiktan sonra yaptigim ayarlar oynalanmamis ve eski halinde duruyor.

Yardiminiz icin simdiden Tesekkür ederim.

Saygilarimla Mustafa

navruz

Merhaba :)
Farklı internet tarayıcılarıyla girmeyi deneyin. Hala sorun varsa buraya yazarsınız.
Ayrıca ayarların değişebilmesi için ana dizindeki config.php dosyasının CHMOD ayarı 666 veya 777 olmalıdır.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Munisun

ZitatFarklı internet tarayıcılarıyla girmeyi deneyin. Hala sorun varsa buraya yazarsınız.
Ayrıca ayarların değişebilmesi için ana dizindeki config.php dosyasının CHMOD ayarı 666 veya 777 olmalıdır.

Mozilla Firefoxla ve IE 7 ile denedim. Sonuc: Ayni sorun.
config.php dosyasinin CHMOD ayarini 777 yaptim.

Baran

merhaba sorun sizin kendi bilgisayarınızda. bendede bir ara öyle olmuştu.:(

tüm cookeleri silin ve tekrara deneyin.

ki ben bunu yaptıgım halde olmadı. ve format çektım bilgisayara,format çektikten sonra hiç bir sorun kalmadı.

selamlar

Munisun

Cookileri sildim ama sorun hâlâ duruyor. Simdi Format'mi cekcem bilgisayara ??? Bu seferde Format cekersem, bir ay icinde tam 5 kez formatlamis olcam bilgisayari  :crash:

Baran

wala benım bildigim budur :)

başka düşüncesi olan arkadaşlar varsa yazarlar.o yöntemleride denersın olmassa format atarsın :)

ozeraksu

Zitat von: Baran am 31 Mai 2008, 17:07:16
wala benım bildigim budur :)

başka düşüncesi olan arkadaşlar varsa yazarlar.o yöntemleride denersın olmassa format atarsın :)

Merhaba konuyla ilgili host firmanizla görüşünüz veya host firmanızı degiştiriniz sorun hosterdan kaynaklaniyor görünüyor.Server koruması olabilir normalde PragmaMxte herhangi bir ayar yapana gerek kalmaz.
selam
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Munisun

Abi Hostu daha yeni aldim 1 senelik. Nasil denistireyim ???

ozeraksu

Zitat von: Munisun am 31 Mai 2008, 20:34:01
Abi Hostu daha yeni aldim 1 senelik. Nasil denistireyim ???

Sorunu kendileriyle görüşmen daha faydalı olur ozaman başka şekilde çözmen mümkün görünmüyor.

Selam
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Munisun

navruz

Zitat von: Munisun am 08 Juni 2008, 22:58:43
Sorun cözülmüstür  :BD:
Nasıl çözüldüğünü de yazarsanız bu sorunla karşılaşanlar sorunlarını daha hızlı çözebilirler. :)
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Munisun

Özür dilerim tabiki yazarim  :smile:

Host firmamla görüstüm. FTP programi ile servere baglandigimda modlogan diye bir klasör vardi, silmeye falan denedim ama silinmiyordu. Firmayla görüstüm ve onlar sildi  :smile: Simdi hersey oluyor.