[Çözüldü]: Admin Şifresi

Begonnen von uAbesni, 18 April 2008, 20:36:05

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

uAbesni

iyi günler...
ben admin şifresi konusunda sorun yaşıyorum...
bloklarda üyelik blogunu pasif ettim siteye üye almıyorum ondan dolayı şifremi unutum bölümünü gremiyorum...
yardımcı olursanız admin şifresini nasıl degiştirecegimi ögrenmek istiyorum...

Saygılarımla...
dvdbasd

ozeraksu

Eğer admin sayfanıza girmek için şifrenizi unuttuysanız phpMyAdmin ile bu sorunu çözebilirsiniz. Bu bazen ilk kayıtta hatalı şifre yazanlar içinde geçerlidir.

phpMyadmin ile veritabanınıza bağlanın. SQL Sorgusu bölümüne girin. Oradaki alana
update [color=red]$prefix[/color]_authors SET pwd='8f10d078b2799206cfe914b32cc6a5e9' where aid='adminnicki';(adminnicki yerine editor ID nizi yazacağınızı söyleyeyim.) komutunu çalıştırın. Şifreniz deneme olacaktır. Şimdi deneme şifresiyle giriş yaparak Yönetici Düzenle sayfasından şifrenizi tekrar değiştirebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken nokta şifreniz en fazla 18 karakter uzunluğunda ve İngilizce dışındaki dillerde bulunan harflerin (ğ, ü, ş, İ, ı, ç, Ö, ö, Ğ, Ü, Ş, Ç.. gibi.) olmadığı bir şifre olmalıdır. Şifrenizi kesinlikle deneme olarak bırakmayın ve şifrenizi yazarken mutlaka harf ve rakamlardan oluşmasına özen gösterin.

$prefix yazan kısma kendi $prefixinizi girmeyi unutmayın.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Sitki

viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

uAbesni

her iki çözüm içinde tşk ederim fakat ikisinde de olmadı..

1. yolda sql de bulunamıyor...

( #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '$prefix_authors SET pwd='8f10d078b2799206cfe914b32cc6a5e9' wh' at line 1 ) bu çıkıyor..

2. yolda ise böyle bi kullanıcı kaydı yok diyor.
dvdbasd

navruz

Zitat von: uAbesni am 20 April 2008, 07:40:56

1. yolda sql de bulunamıyor...

( #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '$prefix_authors SET pwd='8f10d078b2799206cfe914b32cc6a5e9' wh' at line 1 ) bu çıkıyor..
Zitat von: kalan am 18 April 2008, 21:00:28
$prefix yazan kısma kendi $prefixinizi girmeyi unutmayın.
Buraya kendi prefixini girdiğine eminmisin?

Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

uAbesni

$prefix ????

acıklarmısın?
dvdbasd

ozeraksu

$prefix değişkeni veritabanındaki tabloların ön takısını belirler. Bunu Ögrenmek için Yönetici Menüsü>Ayarlar>Tabloların Öneği (Prefix): kısmına bakabilirsin

Tablon $prefix_user $prefix_download gibi tablolardan olusur.

Selamlar

uAbesni

verdiğin bilgiler için tşk ederim kardes fakat ben yönetici menusüne giremedigim için bu prefix'i bilmiyorum...
Şifreyi yenilemenin başka bi yolu yok mu acaba??

saygılarımla...
dvdbasd

uAbesni

tamam kardeş...config.php de buldum fakat sql sorgusunda yine aynı hatayı veriyo :S

msn den görüşebilme imkanımız var mı?
dvdbasd

ozeraksu

Merhaba msn ve diger mesajlaşma servisleriyle destek vermiyoruz.forum geregi sorunlari burada paylaşip ayni sorunu yaşayanlara destek amacı gütmekteyiz.

Sorunu daha açık yazarsan yadımcı olacak çıkacaktır.

Selamlar

uAbesni

oki..

ben pragmamx a girmiyodum yaklasik 2 haftadir.Cunku degıscekk,eklencek, vs. gerekmıyodu.gecende gireyim dedim bi si degiscektim fakat olmadi.kullanıcı kaydı yok falan dedi.bende buraya baslik actim..sizin verdiginiz yollar dogrultusunda izledim.
Sıtkı abinin verdigi yolda kul. kaydı bulunamadı dedi.
sizin verdiginiz yoluda prefixi config.php dosyasından buldum sql bölümünde yazdım fakat sonuc cıkmadı.

config.php dosyasındaki prefix: user_prefix
kullanıcı olrak ilk ve son ben oldugun icin user id : 1

şimdi ben şifreyi nasıl alicam..

bu acıklama anlattı galiba her seyi.

Saygılarımla.
dvdbasd

ozeraksu

Merhaba

Site paneline baglan ve buradan phpMyAdmin kısmını aç $prefix_authors kısmının oldugu yere tıkla ve Browse yani tara demelisin  acilan kisimda admin yetkisi olan uyeleri görebilirsin buradan edit diyerek pwd ye karşilik gelen ee8b3ac8ff25ad8bfca2d35e1343535 gibi bir md5 formatında şifre göreceksin

http://programy.zsnakorabe.cz/md5/ buradaki linkten yeni şifreni sayısal olarak gir ve çıkan md5 formatındaki datayı pwd ye karşılık gelen yere yaz ve Go diyerek mevcut tabloyu kaydet

Karişik gorunebilir ama denemekte fayda var.

Selamlar

uAbesni

Dediğini yaptımda bi şi anlayamadım :)

ama ben mx_users sorgusunda kul adını buldum ve

uid : 2
name : deleted (admin)
uname: "benim kul adı"
pass: d95fdd8058101e3b1ff1a139dffe3dcc
storynum: 10
commentmax: 4096

böyle bilgiler var...
dvdbasd

Baran

merhaba  www.siten.com/admin.php ye gir.

Admin Kulanıcı adını gir.

Şifre bölümüne şunu gir   >>>  0aecf538571d8710f49160ede2a30106  <<

Bakalım girecekmi :)  Denemekte fayda var diye düşünüyorum :)

uAbesni

dvdbasd

Sitki

Merhaba :)

sen bu sitenin webmaster'i değil misin?

Yani bu durumda mx*****_users tablosu değil, mx*****_authors tablosunda (God) gerekli işlemleri yapabilirsin. Eğer yapamazsan, istersen bana ÖM vasıtasıyla giriş bilgilerini gönderebilirsin, bir bakarım.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

uAbesni

:) abi kızma..
biraz acemilik yaşaadık bu konuda fakat yaptım..
sitenin server açıgı var...takır takır girip degiştiriyorlar...
hosting firmamı degiştiriyorum...

ayrıca verdiginiz bütün yardımlar için çok tşk ederim..

Saygılarımla...
dvdbasd