SMF ve Pragmamx'i çOK Dilde Kullanma ?

Begonnen von pragmamx_master, 24 März 2008, 22:00:33

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

pragmamx_master

merhaba,

pragmamx'i turkçe kurulum yaptim ançak fransizça kullanmak istiyorum. fransizça dil seçenegi seçtigimde ana menudeki hersey turkçe oluyor ve bazi yerler fransizça oluyor ?
açaba turkçe kurulum yapsam ve fransizça kullanmak istesem tam olarak hersey fransizça olur mu ? boyle bir sey yapilabilir mi ?

--

suan smf forumu ingilizçe kullaniyorum, forumun themasini degistirmeden, turkçe dil nasil ekliyebilirim ?

--

ve pragmamx'da anket olusturdugumda, sadeçe iki dilde gozuzebiliyor. sadeçe turkçe ve fransizça. anketleri nasil tum dillerde gosterebilirim ?

tesekkurler   :smile:
salut & selam :)

navruz

Merhaba :)
Aynı mesajda üç soru sormuşsunuz ve Smf bölümüne açtığınız halde sorulardan sadece biri smf ile alakalı. Kurallarımız gereği konuları ilgili kategorilere açıp, her soruyu bir başlıkta toplama yerine her sorun için farklı bir başlık açmanız gerekiyor.

Smf ile ilgili sorunuza cevap veriyorum. Smf resmi sitesinden Türkçe dil paketini indirip. modules/Forum/smf dizinine atın. Türkçe dil eklenmiş olacaktır.

Diğer soru(n)larınız için ilgili bölüme yeni başlık açınız.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

pragmamx_master

:BD:

anladim tesekkur ederim :smile: birazdan vaktim olursa dil paketini ekleyip sonuçu yazarim ve diger problemler için konu açaçagim.

selamlar  :smile:
salut & selam :)

navruz

Merhaba :)
Konu açmadan önce forumda arama yaparsanız bazı problemlerin çözümüne başlık açma zahmetine girmeden ulaşabilirsiniz. Böylece hem mesaj kirliliği olmamış olur hemde biz aynı mesajı tekrar tekrar yazmamış oluruz :)
Zira yukarıda yazdığınız sorunlardan biri daha önce forumda verilmişti.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye