[Çözüldü] mxBoard' bölümlerin blokta ayırt ederek gösterilmesi

Begonnen von Amedli-zaza, 15 März 2008, 10:45:07

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Amedli-zaza

Hocam Forum Bölümünü Ana Sayfadaki Blogunu Nasıl Ayrı ayrı yapabilirsin.

Örnegin Güncel Konuları Bir Blok, Kültür & sanat Başlıgını Bir Blok, Tarih Başlıgı Bir blok yapmak istiyorum, nasıl yapacam ?

Bilgilendirirsen Sevinirim..

Edit: Başlık değiştirildi.

Sitki

Merhaba :)

hangi forumdan (mxBoard veya SMF?) söz ediyorsun? Konuyu biraz daha acarsan, sana yardımcı olmaya çalışılacaktır.

viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Amedli-zaza

Evet mxBoard (eBoard)  demek istedigim şu , yani örnegin forum bölümünde Tarih diye bir bölüm açtık ana syafada o bölüm bir blok şeklinde tek kendı içinde çıksın..

3-4 bölüm oluşturulacak hepsi ayri blok kendi içinde olacak ..

Şimdi daha iyi anlattım sanırım :D

Sitki

mxBoard' kendim kullanmıyorum. Download paketinde block-eBoard_Center.php bloğu mevcut. Bu bloğun hemen ilk kısmında bir takım ayarlamaların yapılması mümkün. Ayrıca blokların gösterilmesi için mxTabs kullanabilirsin. Bende uyarlanmış mxBoard için başka bir blok yoktur.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!