kayan block Encyclopedia

Begonnen von Caner_Wien, 18 Januar 2008, 17:26:28

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Caner_Wien

Selamlar konu yanlis yerdeyse üzür bana block-Encyclopedia.php kayan sekli lazim forumda önce arastirma yaptim bulamadim asminde Encyclopedi katogrilerini olsturdum sadece ana sayfada katogiri gösteriyor ben katogri icindeki biyogarfilerin kaymasini istiyorum böyle bir block mumkunmu

ozeraksu

Bu tarz birşeyi html ile yapip block olarak sitene ekleyebilirsin

<marquee direction="up" scrollamount="1" width="200" height="100" onMouseOver="stop()" onMouseOut="start()">kaydırılacak içerik</marquee>
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

ozeraksu

Buda php block kendine gore duzenleyebilirsin kolay gelsin
<?PHP

if (eregi("block-Kayan_Yazi.php", $_SERVER['PHP_SELF'])) {
    Header("Location: index.php");
    die();
}

$content .="<marquee direction=\"up\" scrollamount=\"1\" width=\"200\" height=\"100\" onMouseOver=\"stop()\" onMouseOut=\"start()\">

kaydırılacak içerik kaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerikkaydırılacak içerik

</marquee>";

?>
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Caner_Wien

Sagolasin Dostum baya Isimi Gördu bu verdigin kolar ben baska bir modul isteyecektim bu konu altindami istesem yoksa baska konu acsam eniysi acayim

php nuke icin köse yazarlari modulu var ben kulanmak istemyiorum pragmamxin herhangi bir modulunu kulanarak köse yazari yapmak istiyoruz misal content modulunu kulanarak ama bunun blockunu yapip yazar resmi ve yazisi blockta cikmasini saglamak icin ne yapmam gerek her eklenen yazi blockta ciksin böyle birsey mumkunmu

Sitki

Merhaba :)

Zitatbu konu altindami sitesem yoksa baska konu acsam eniysi acayim
kurallarımız gereği her yeni soru için mutlaka yeni bir konu açılması zorunludur. Teşekkür ederiz.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Caner_Wien

hay hay captan basim ustune hemen aciyorum konyuu