Site açilmama problemi

Begonnen von ozeraksu, 22 November 2007, 18:23:03

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

ozeraksu

Merhaba atahan bey

sitemde herhangi bir degişiklik yapmama ragmen sabah baktigimda sitemin açilmadigini gordum temadan ve blocklardan kaynaklandigindan suphelendim ama temayi degiştim blocklari pasif yaptim tekrar olmadi.ftpden index.php config.php gibi dosyalari yedegimdeki dosyalarla degiştim sitem gelmedi acaba neden olabilr.admin panelim geliyor sadece anasayfam gelmiyor.
sayfam

www.gencliginturkusu.net
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Sitki

Merhaba :),

şu anda, sitenin hiçbir kısmına ulaşım yok. bu durumda öncelikle web hosterine danışmanı tavsiye derim, çünkü sayfada doğrudan ne gibi değişiklikler yaptığını bilmiyorum.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

ozeraksu

atahan bey site indexi geliyor hiçbir sorun yok ama host yetkilisi arkadas sadece scriptle alakali oldugunu soyledi.

Sitki

Sorun bu blok daydı 'Gallery-center-scroll-Random_pictures'. ;)
viele Grüße

Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

ozeraksu

merhaba sorun o blocktaydi ama bunu degiştirmedim neden oldugunu anlayamadim.suan bu blocku kullanamiyorum cunku site açilmiyor acaba sorun nerdedir bunuda cozemedim.ekledigim resimlerde karakter problemide yok.coppermine resim galerisinin ayarlarini sifirladim ama ayni yine bu konuda atahan abimden yardim istiyorum belki zamani yok ama

iyi çalişmalar

ilker

Merhaba...

Aynı soruna benzer bir sorunda ben yaşıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?
Ana sayfamda sadece üst taraf açılıyor alt tarafta hiç bir şey görünmüyor. Diğer sayfalarda bir problem yok gibi. İndex.php ve config.php dosyalarının yedeğini yükledim kalan bey gibi olmadı sonra tüm yedekleri yükledim yine aynı sorun yine açılmıyor. Bilgisayarıma local olarak yedeği yükledim çalışıyor orada bir problem yok. Bana yardımcı olurmusunuz?

Teşekkürler...

CanKan

Zitat von: ilker am 18 Dezember 2007, 14:47:05
Merhaba...

Aynı soruna benzer bir sorunda ben yaşıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?
Ana sayfamda sadece üst taraf açılıyor alt tarafta hiç bir şey görünmüyor. Diğer sayfalarda bir problem yok gibi. İndex.php ve config.php dosyalarının yedeğini yükledim kalan bey gibi olmadı sonra tüm yedekleri yükledim yine aynı sorun yine açılmıyor. Bilgisayarıma local olarak yedeği yükledim çalışıyor orada bir problem yok. Bana yardımcı olurmusunuz?

Teşekkürler...

Admin girisi yapinca ne gibi hata mesajlari veriyorki?
Der Hund bellt, die Karawane zieht weiter.

ilker

Admin girişi yapınca hiç bir hata vermiyor. Her şey normal. Modüllerden birinde sorun olduğunu düşünüyorum ama hangisinde...
Siteye bakabilirsiniz www.otlukkoyu.com

Teşekkürler...

Sitki

Merhaba :)

1. ayni sorun, ayni hata olmasi anlamini tasimasi zorunlu degildir. Bu yüzden kurallarimiz geregi lütfen yer yeni problem icin yeni bir konu acin.

2. problem ile ilgili, admin paneline giris yapabiliyorsun; tüm blok ve modülleri pasiflestir, bak bu durumda ana sayfa aciliyor mu. Eger aciliyorsa, önce bloklari ve sonra modülleri teker teker aktiflestirerek, problem nereden geldigini tespit edebilirsin.
viele Grüße

ilker

Tekrar Merhaba :thumbup:

Sorunlu bloklar "Gallery-center-scroll-Random_pictures - Gallery-center-scroll-Last_pictures ve Gallery-center-scroll-Top_view_pictures " mış teşekkürler. Bunları buldum ama ben bunları yine kullanmak istiyorum bu blokları silip tekrar yükledim ama yine problem çıkarıyorlar. Nasıl bu sorunu çöze bilirim?

Teşekkürler...

ilker

Arkadaşlar Merhaba...

Ben bu sorunlu blokları buldum ama bunları tekrar nasıl çalışır duruma getiririm bana yardımcı olursanız çok sevinirim....

Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkürler...

Sitki

Merhaba :),

ilgili sitenin linki nedir, senin profilinde olan web adresi su anda acilmiyor.
viele Grüße

ilker

Merhaba Sitkı Bey...

Açılıyor bir problem yok sadece yukarda yazmış olduğun bloklar çalışmıyor.
Sorunlu blokları silip yeniden yükledim ama yine aynı problemi veriyor.

Sitem : www.otlukkoyu.com

İlginiz için tekrar teşekkürler...