mod rewiew

Begonnen von dersimro, 25 August 2007, 08:34:48

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

dersimro

merhaba sitemde mod.rewiew eklentisini aktif hale getirdim ama eboard forumsayfasına giremiyorm hata veriyor bunu nasil düzeltebilirim.anasayfada eboard blocku var buna tikladigimda sayfa görüntülenemiyor.

Sitki

Merhaba :),

Zitathata veriyor

Ne hatası?
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

dersimro

sayfa açilmiyor diger modüllerde sorun yok ama eboardda sorun var eklentiyi pasif yaptigimda sayfa açiliyor sorun yok yani

Sitki

1. Ana dizinindeki mod_rewrite.htaccess dosyasını .htaccess olarak değiştirdiniz?
2. .htaccess dosyasında # eBoard: başlığın altındaki #RewriteRule linklerin önündeki # işareti çıkarttınız?
3. Yönetim Menüsünde ayarlar bölümündeki mod_rewrite desteğini aktifleştirdiniz?
viele Grüße

Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

ozeraksu

bugun bakt,mda sitede yeni bir mod rewrite eklentisi yuklenmiş almanca bilmedigim için anlayamadim acaba açiklayabilirmisinz mx adinda bir dosya var ve htacces adinda dosya var htaccesi biliyoruz ama mx nedir anlamadim bunlari nasil atacaz bilgilendirriseniz sevinirim
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

ozeraksu

Zitat von: dersimro am 25 August 2007, 08:34:48
merhaba sitemde mod.rewiew eklentisini aktif hale getirdim ama eboard forumsayfasına giremiyorm hata veriyor bunu nasil düzeltebilirim.anasayfada eboard blocku var buna tikladigimda sayfa görüntülenemiyor.

Sitki

Zitat von: kalan am 23 Oktober 2007, 20:56:43
Zitat von: dersimro am 25 August 2007, 08:34:48

Zitat von: Atahan am 25 August 2007, 12:15:02

1. Ana dizinindeki mod_rewrite.htaccess dosyasını .htaccess olarak değiştirdiniz?
2. .htaccess dosyasında # eBoard: başlığın altındaki #RewriteRule linklerin önündeki # işareti çıkarttınız?
3. Yönetim Menüsünde ayarlar bölümündeki mod_rewrite desteğini aktifleştirdiniz?

Zitat von: kalan am 23 Oktober 2007, 20:23:29
bugun bakt,mda sitede yeni bir mod rewrite eklentisi yuklenmiş almanca bilmedigim için anlayamadim acaba açiklayabilirmisinz mx adinda bir dosya var ve htacces adinda dosya var htaccesi biliyoruz ama mx nedir anlamadim bunlari nasil atacaz bilgilendirriseniz sevinirim

-> mod_rewrite für News, Downloads und Web_Links

Bu dosyalar bölümündeki eklenti haberler, dosyalar ve web linkleri modüllerin linklerini

bu şekilden
http://www.domain.de/Web_Links-op-view-lid-981.html

bu sekile dönüştürüyor.
http://www.domain.de/Web_Links-lid-Titel-des-Links-981.html

Paketin içerisindeki info.txt mutlaka dikkate alın.
viele Grüße

ozeraksu

peki bunun bize getirisi nedir google bu gibi linkleri daha kolay mi indexliyor?

Sitki

avantaj; örneğin haberlerin başlıkları html linkini dahil edilmesi ve böylece bu başlıkların arama motorları tarafından belirlenmesi. Ayrıca başlığın gösterilmesi görsel olarak da daha denilebilir.
viele Grüße